File de somon cu mărar cremos

File de somon cu mărar cremos
Fileurile de somon cu mărar cremos sunt un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și întreg 30 felul principal. O porție conține 837 calorii, 36g de proteine, și 75g de grăsime. Pentru $ 4.51 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 2 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Un amestec de muștar, frunze de busuioc, cimbru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 77%, ceea ce e bine. Rețete similare includ File de somon la grătar cu lămâie cu sos de mărar, File de somon la grătar cu sos cremos de hrean, și File De Somon La Grătar Cu Sos Cremos De Hrean.

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. La crema Russian River Chardonnay cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
La Crema Russian River Chardonnay
La Crema Russian River Chardonnay
Pe nas sunt tonuri de citrice, cu mere verzi, ananas și arome florale accentuate de urme de caramel și alune. Fructele strălucitoare și aciditatea crocantă tipice denumirii râului rus sunt evidente în gură, cu componente de lămâie-lime și note concentrate de pere, compensate de un finisaj persistent de mere și condimente.
DificultateNormal
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate32
Revista