File de Snapper roșu prăjit în tigaie cu sos creol cremă de porumb
File de Snapper roșu prăjit cu sos creol cremă de porumb ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și pescatarian are 581 calorii, 56G de proteine, și 25g de grăsime per portie. Această rețetă servește 4 și costă 5,89 USD pe porție. 3 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ardei, amidon de porumb, apă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până ceapa ai putea urma acest curs principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este excelent. Încercați Snapper roșu, creveți și pepene verde Ceviche, File De Snapper Roșu, și File de biban de mare prăjit cu sos de Salsa și cuscus pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță mare, încălziți uleiul achiote la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Annatto
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
2
Adăugați ceapa, ardeii grași, roșiile, ardeii chile, usturoiul, coriandrul, frunza de dafin, sarea și piperul și amestecați timp de aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
1 Kg Tortillas De Maíz
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
3
Adăugați stocul de porumb și pește și gătiți la foc mediu timp de aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoc De Pește
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
4
Se scoate de pe foc și se lasă să se răcească ușor.
5
Transferați într-un proces de blender până când este neted la viteză mare.*
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
6
Se toarnă sosul printr-o strecurătoare fină într-o cratiță, se adaugă laptele evaporat și se încălzește la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Uncii De Nucă De Cocos Rasă
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
7
Se diluează amidonul de porumb cu 1 lingură de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
8
Se adaugă în cratiță, se amestecă bine și se încorporează untul cu un bici. Gustați pentru condimente și gătiți timp de aproximativ 5 minute. Păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
9
Condimentează generos ambele părți ale peștelui cu sare și piper. Într-o tigaie mare antiaderentă, încălziți uleiul la foc mare. Când uleiul este fierbinte, așezați fileurile în tigaie, cu pielea în jos și gătiți timp de 3 minute, fără a se întoarce. Întoarceți pe cealaltă parte și gătiți timp de aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional
Bomboane De Caracatiță Brite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
10
Scoateți de pe foc pe un platou.
11
Puneți sosul cald în centrul fiecărei farfurii. Sus cu o porție de pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Bomboane De Caracatiță Brite
12
Garnisiți cu crengute de coriandru și semințele de coriandru prăjite și zdrobite.
Peștele funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Rabble Pinot Gris cu un rating de 4.9 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.