File de Snapper roșu prăjit în tigaie cu sos creol cremă de porumb

File de Snapper roșu prăjit în tigaie cu sos creol cremă de porumb
File de Snapper roșu prăjit cu sos creol cremă de porumb ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și pescatarian are 581 calorii, 56G de proteine, și 25g de grăsime per portie. Această rețetă servește 4 și costă 5,89 USD pe porție. 3 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ardei, amidon de porumb, apă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până ceapa ai putea urma acest curs principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este excelent. Încercați Snapper roșu, creveți și pepene verde Ceviche, File De Snapper Roșu, și File de biban de mare prăjit cu sos de Salsa și cuscus pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare, încălziți uleiul achiote la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnnattoAnnatto
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Adăugați ceapa, ardeii grași, roșiile, ardeii chile, usturoiul, coriandrul, frunza de dafin, sarea și piperul și amestecați timp de aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Până La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 CmPână La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
3
Adăugați stocul de porumb și pește și gătiți la foc mediu timp de aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoc De PeșteStoc De Pește
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
4
Se scoate de pe foc și se lasă să se răcească ușor.
5
Transferați într-un proces de blender până când este neted la viteză mare.*
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
6
Se toarnă sosul printr-o strecurătoare fină într-o cratiță, se adaugă laptele evaporat și se încălzește la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Uncii De Nucă De Cocos Rasă6 Uncii De Nucă De Cocos Rasă
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
7
Se diluează amidonul de porumb cu 1 lingură de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
8
Se adaugă în cratiță, se amestecă bine și se încorporează untul cu un bici. Gustați pentru condimente și gătiți timp de aproximativ 5 minute. Păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Galbenă, Curățată, Dată Pe RăzătoareCeapă Galbenă, Curățată, Dată Pe Răzătoare
1 Cup. Ceapă Tocată1 Cup. Ceapă Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
9
Condimentează generos ambele părți ale peștelui cu sare și piper. Într-o tigaie mare antiaderentă, încălziți uleiul la foc mare. Când uleiul este fierbinte, așezați fileurile în tigaie, cu pielea în jos și gătiți timp de 3 minute, fără a se întoarce. Întoarceți pe cealaltă parte și gătiți timp de aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
10
Scoateți de pe foc pe un platou.
11
Puneți sosul cald în centrul fiecărei farfurii. Sus cu o porție de pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
12
Garnisiți cu crengute de coriandru și semințele de coriandru prăjite și zdrobite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe întregi De CoriandruSemințe întregi De Coriandru
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Peștele funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Rabble Pinot Gris cu un rating de 4.9 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Rabla Pinot Gris
Rabla Pinot Gris
Ceața târzie a dimineții, zilele răcoroase continuu și Vânturile răcoroase de după-amiază se adaugă unui vin delicat, dar aromat. Acest Pinot Gris are o culoare aurie deschisă și un nas complex, parfumat de fructe, care dezvăluiestraturi de mango, ceai de iasomie, scorțișoară și pepene galben. Nucul prăjit neted și ușor și mierea echilibrează fructele și lasă loc unui finisaj crocant, persistent, plin de iarbă proaspăt tăiată și piersici.
DificultateExpert
Gata În50 m.
Porții4
Scor De Sănătate54
Revista