File de păstrăv la grătar cu Topping crocant de lămâie cu nuci de pin

File de păstrăv la grătar cu Topping crocant de lămâie cu nuci de pin
Fileurile de păstrăv la grătar cu topping crocant de lămâie cu nuci de pin sunt un fără lactate și pescatarian rețetă cu 4 porții. Pentru $2.6 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 18g de grăsime, și un total de 224 calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Mergeți la magazin și ridicați hamsii ambalate în ulei, nuci de pin, panko și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este destul de bun. Încercați File De Păstrăv La Grătar Cu Muștar De Miere, Fileuri De Talpă Cu Nuci De Pin Prăjite, Lămâie Și Busuioc, și Cod La Cuptor Cu Topping Crocant De Lămâie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Prăjiți nucile de pin într-o tigaie largă (nu antiaderentă) la foc mediu până se prăjesc ușor, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Se toarnă într-un castron mediu și se lasă deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
În aceeași tigaie, încălziți 1 lingură. uleiul de măsline la foc mediu până se încălzește și se adaugă panko. Toast panko, amestecând ocazional, până la o nuanță mai închisă, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați hamsii și usturoi; se amestecă pentru a se combina bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Ras, De TrecutParmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
5
Adăugați amestecul panko la nuci de pin. Se amestecă 1/4 linguriță. sare, coaja de lămâie și pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
6
Preîncălziți un grătar cu gaz sau cărbune la mare (puteți ține mâna de la 1 la 2 in. deasupra grătarului de gătit doar 2 până la 3 secunde).
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
7
Tăiați fiecare cap de radicchio în jumătate, tăiați fiecare jumătate în 3 pene și periați părțile tăiate cu ulei de măsline. Pene de frigărui pe frigarui metalice, 3 pe frigărui. Grătar frigarui radicchio (închideți capacul pe grătarul cu gaz), 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Apa Plus 2 Linguri SareApa Plus 2 Linguri Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Frigarui De MetalFrigarui De Metal
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
8
Întoarceți frigăruile radicchio.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apa Plus 2 Linguri SareApa Plus 2 Linguri Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
9
Periați peștele pe ambele părți cu ulei de măsline și grătar, cu pielea în jos, 3 până la 4 minute (închideți capacul pe grătarul cu gaz) sau până când par opace (tăiate pentru a testa) și slăbiți ușor. Folosind 2 spatule, întoarceți ușor peștele (închideți capacul pe grătarul cu gaz) și gătiți încă 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
10
Transferați fileurile pe farfurii și radicchio pe o tăietură. Condimentați peștele cu sare, piper și câteva picături de suc de lămâie după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Apa Plus 2 Linguri SareApa Plus 2 Linguri Sare
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
11
Scoateți frigarui din radicchio la grătar și tocați radicchio aproximativ. Aruncați cu sucul de lămâie rămas și restul de 1/2 linguriță. sare. Se amestecă restul de 3 linguri. ulei de măsline în pesmet și lingură peste partea de carne de pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Apa Plus 2 Linguri SareApa Plus 2 Linguri Sare
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
12
Serviți pește cu radicchio.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apa Plus 2 Linguri SareApa Plus 2 Linguri Sare
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca FitVine vin Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 18 dolari pe sticlă.
FitVine Vin Pinot Grigio
FitVine Vin Pinot Grigio
Acest vin alb ușor uscat are o culoare limpede. Este curat, crocant, cu un gust minunat, cu note florale pe nas și arome de măr verde și un indiciu de citrice. Finisajul este proaspăt.Bucurați-vă de seara asta fără a sacrifica ziua de mâine.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate35
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista