File de păstrăv la grătar cu Topping crocant de lămâie cu nuci de pin

Fileurile de păstrăv la grătar cu topping crocant de lămâie cu nuci de pin sunt un fără lactate și pescatarian rețetă cu 4 porții. Pentru $2.6 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 18g de grăsime, și un total de 224 calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Mergeți la magazin și ridicați hamsii ambalate în ulei, nuci de pin, panko și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este destul de bun. Încercați File De Păstrăv La Grătar Cu Muștar De Miere, Fileuri De Talpă Cu Nuci De Pin Prăjite, Lămâie Și Busuioc, și Cod La Cuptor Cu Topping Crocant De Lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Prăjiți nucile de pin într-o tigaie largă (nu antiaderentă) la foc mediu până se prăjesc ușor, aproximativ 3 minute.
Se toarnă într-un castron mediu și se lasă deoparte.
În aceeași tigaie, încălziți 1 lingură. uleiul de măsline la foc mediu până se încălzește și se adaugă panko. Toast panko, amestecând ocazional, până la o nuanță mai închisă, aproximativ 5 minute.
Adăugați hamsii și usturoi; se amestecă pentru a se combina bine.
Adăugați amestecul panko la nuci de pin. Se amestecă 1/4 linguriță. sare, coaja de lămâie și pătrunjel.
Preîncălziți un grătar cu gaz sau cărbune la mare (puteți ține mâna de la 1 la 2 in. deasupra grătarului de gătit doar 2 până la 3 secunde).
Tăiați fiecare cap de radicchio în jumătate, tăiați fiecare jumătate în 3 pene și periați părțile tăiate cu ulei de măsline. Pene de frigărui pe frigarui metalice, 3 pe frigărui. Grătar frigarui radicchio (închideți capacul pe grătarul cu gaz), 2 minute.
Întoarceți frigăruile radicchio.
Periați peștele pe ambele părți cu ulei de măsline și grătar, cu pielea în jos, 3 până la 4 minute (închideți capacul pe grătarul cu gaz) sau până când par opace (tăiate pentru a testa) și slăbiți ușor. Folosind 2 spatule, întoarceți ușor peștele (închideți capacul pe grătarul cu gaz) și gătiți încă 1 minut.
Transferați fileurile pe farfurii și radicchio pe o tăietură. Condimentați peștele cu sare, piper și câteva picături de suc de lămâie după gust.
Scoateți frigarui din radicchio la grătar și tocați radicchio aproximativ. Aruncați cu sucul de lămâie rămas și restul de 1/2 linguriță. sare. Se amestecă restul de 3 linguri. ulei de măsline în pesmet și lingură peste partea de carne de pește.
Serviți pește cu radicchio.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca FitVine vin Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 18 dolari pe sticlă.
![FitVine Vin Pinot Grigio]()
FitVine Vin Pinot Grigio
Acest vin alb ușor uscat are o culoare limpede. Este curat, crocant, cu un gust minunat, cu note florale pe nas și arome de măr verde și un indiciu de citrice. Finisajul este proaspăt.Bucurați-vă de seara asta fără a sacrifica ziua de mâine.