File De Porc Glazurat Cu Muștar Umplut Cu Caise
Fileul de porc glazurat cu muștar umplut cu caise ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $3.59 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 56G de proteine, 35g de grăsime, și un total de 657 calorii. Această rețetă servește 2. Această rețetă de la Cook Sister are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Un amestec de muștar, ceapă, zahăr brun și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Cu o lingură scor de 61%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Frigarui de pui glazurat cu muștar cu caise, File de porc cu muștar și ierburi, și File de porc de muștar cu linte de mere și aioli de ierburi.
Vin recomandat: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese
Malbec, Pinot Noir și Sangiovese sunt alegerile mele de top pentru muschiul de porc. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosurile cărnoase, tocanele și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi tanice Malbec cu corp plin, cu tăieturi grase și grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este Zuccardi Aluvional Altamira Malbec. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 90 de dolari.
![Zuccardi Aluvional Altamira Malbec]()
Zuccardi Aluvional Altamira Malbec
Roșu intens și nuanțe violete. Caracter complex de fructe cu note de căpșuni, cireșe și prune, completate de note proaspete pe bază de plante și florale. Palatul are o intrare mătăsoasă, cu o aciditate plină de viață, taninuri structurate excelente și un finisaj lung.