File de piept de pui cu ardei roșii și galbeni
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați fileurile de piept de pui cu ardei roșii și galbeni. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 6 și costă $1.79 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 26g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 225 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați ardei gras, jumătăți de piept de pui, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Încercați Fileuri de piept de pui în marinada de bere rădăcină, Piept de pui cu ardei roșii prăjiți, Mozzarellan și Pesto, și Piept De Pui Cu Ardei Prăjiți Și Mozzarella Panini pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți uleiul și ceapa într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Gatiti 5 minute, amestecand frecvent. Reduceți căldura; gătiți 10 minute sau până se rumenesc, amestecând ocazional. Creșteți căldura la mediu-mare.
Adăugați ardei grași; gătiți 10 minute sau până când ardeii grași sunt fragede.
Adăugați roșii, sare și piper negru; gătiți 7 minute sau până când lichidul s-a evaporat.
Adăugați pătrunjel, oregano și măsline; gătiți 1 minut.
Se toarnă amestecul de roșii într-un castron mare; Păstrați cald.
Ștergeți tigaia curată cu un prosop de hârtie; încălziți tigaia acoperită cu spray de gătit la foc mediu-mare.
Adăugați 4 bucăți de piept de pui; gătiți 3 minute pe fiecare parte sau până când ați terminat.
Scoateți din tigaie; repetați procedura cu puiul rămas.
Întoarceți puiul în tigaie; adăugați amestecul de roșii și gătiți 1 minut sau până când se încălzește bine.
Notă de vin: împerecheați acest fel de mâncare cu un vin la fel de picant și dramatic, cum ar fi Valpolicella Classico ($15), care este probabil cea mai bună Valpolicella din Italia.