File De Pește În Pergament Cu Sparanghel Și Portocaliu
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de fel principal, așa că încercați fileuri de pește în pergament cu sparanghel și portocală. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și pescatariană are 336 calorii, 36g de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Pentru $ 4.07 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 5 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână hârtie pergament x pătrate, unt, suc de portocale și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma sucul de portocale, puteți urma acest fel principal cu Sherbert de prune cu suc de portocale și vin de prune ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este excelent. Încercați File de pește în pergament cu sparanghel și portocaliu, File De Pește De Portocale, Slănină Și Măsline, și File De Pește De Portocale, Slănină Și Măsline pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 204°.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Așezați pătrate de pergament pe suprafața de lucru. Ungeți generos jumătate din fiecare pătrat de pergament; top jumătate untată din fiecare cu 1 file de pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Bomboane De Caracatiță Brite
3
Presărați pește cu sare și piper; acoperiți fiecare file cu 3 frunze de tarhon, apoi 1 bucată de unt. Aranjați sparanghelul în jurul fiecărui file de pește; se toarnă 1 lingură de suc de portocale peste fiecare. Îndoiți pergamentul peste pește și sparanghel, plierea și sertizarea marginilor strâns pentru a sigila și a închide complet umplutura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Fiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu Tocat
Precum Invidia îngerilor
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Bomboane De Caracatiță Brite
4
Așezați pe 2 foi de copt cu margini, distanțate. Do AHEAD poate fi făcut cu 4 ore înainte. Chill.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
5
Coaceți pachetele de pește 17 minute. Glisați pachetele pe farfurii și serviți.
Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Santa Margherita Pinot Grigio cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.