File De Pește De Susan Crocant

File De Pește De Susan Crocant
Crisp file de pește de susan ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 458 calorii, 39G de proteine, și 31g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.45 pe portie, această rețetă acoperă 29% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați menta sfâșiată, fileuri de pește, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până limes ai putea urma acest curs principal cu Pepene Verde Granita ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este minunat. Încercați File de pește cu crustă de susan cu sos de usturoi-ghimbir, File De Somon Portocaliu De Susan, și File de somon de susan și Bok Choy pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 93°.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Presărați fileurile cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
3
Puneți semințele de susan pe o farfurie și dragați fileurile pe ambele părți, apăsând ușor semințele în pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Uncii De Ceață Tocată5 Uncii De Ceață Tocată
1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
4
Încălziți 2 lingurițe fiecare ulei de susan și vegetal într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare și adăugați 2 fileuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
5 Uncii De Ceață Tocată5 Uncii De Ceață Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Reglați căldura astfel încât peștele să sfârâie, dar să nu ardă. Gatiti pana cand semintele de pe fund sunt prajite si partea de sus incepe sa devina opace (2-3 minute). Apoi întoarceți cu grijă fileurile pentru a găti pe cealaltă parte (1-2 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
6
Transferați pe o placă rezistentă la cuptor și păstrați-o caldă în cuptor. Repetați cu fileurile rămase. Pentru a servi, garnisiți cu mentă; serviți cu pene de var.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De VarPană De Var
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pește în meniu? Încercați asocierea cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Thrive Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.
Prospera Pinot Grigio
Prospera Pinot Grigio
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate63
Revista