File De Pește De Portocale, Slănină Și Măsline

Nevoie de o fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și întregul curs principal 30? Fileurile de pește de portocale, slănină și măsline ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 2,86 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 27G de proteine, 23g de grăsime, și un total de 359 calorii. Dacă aveți la îndemână slănină Oscar mayer, portocale buric, măsline umplute cu pimento și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până portocale buric ai putea urma acest curs principal cu Portocale De Șerbet Cu Vârf De Bezea ca desert. 7 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este bun. Rețete similare includ File De Pește De Portocale, Slănină Și Măsline, File de Cod cu Salsa de măsline verde portocalie și crăpată, și File De Pește În Pergament Cu Sparanghel Și Portocaliu.
Instrucțiuni
Preîncălziți broilerul. Folosind un cuțit ascuțit, tăiați o felie groasă de 1/2 inch de la capetele superioare și inferioare ale 2 dintre portocale.
Tăiați coaja și miezul alb departe de fructe, folosind mișcarea de tăiere în jos după forma fructului.
Așezați bucata de fructe decojite pe o parte, apoi tăiați de-a lungul membranei pe ambele părți ale fiecărei secțiuni pentru a îndepărta fructele. Puneți secțiunile portocalii deoparte.
Tăiați portocala rămasă orizontal în 8 felii.
Așezați pe foaia de copt acoperită cu folie; deasupra cu pește.
Se amestecă mayo și jumătate din slănină; se întinde uniform peste pește. Se acoperă cu secțiuni portocalii și măsline.
Se fierbe, la 6 până la 7 inci de căldură, 15 min. sau până când fulgii de pește ușor cu furculița și portocalele încep să se rumenească.
Se presară cu slănină rămasă.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. GIFFT de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio cu un rating de 4, 8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
![Cărți de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio]()
Cărți de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
GIFFT Pinot Grigio izbucnește cu pere pline de viață și fructe tropicale, echilibrate de aciditate crocantă și o prospețime elegant rafinată. Cu arome de fructe de piatră coapte și citrice, acest vin prezintă arome de pepene galben, nectarină și lămâie Meyer care se termină ușor și răcoritor.