Fileurile de pește cu măsline și Oregano sunt un fără gluten, primal și prietenos cu fodmap rețetă cu 4 porții. Pentru 89 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 147 calorii, 0g de proteine, și 13g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Mergeți la magazin și ridicați oregano, Ulei de măsline, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de Epicurious. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 20%, ceea ce nu este atât de extraordinar. Încercați File de pește cu măsline și Oregano, Filetes de Pescado a la Veracruzana (file de pește fiert cu roșii, capere, măsline și ierburi), și Măsline marinate cu lămâie și Oregano pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Puneți raftul cuptorului în treimea superioară a cuptorului și preîncălziți cuptorul la 450 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Se usucă peștele și se presară sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Pește
3
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie grea de 12 inci la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi prăjiți fileurile, cu pielea în jos, până se rumenesc bine, 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Transferați, părțile arse în sus, în vasul de copt (tigaie de rezervă), apoi acoperiți fiecare file cu o felie de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
5
Adăugați vin în tigaie și aduceți la fierbere, răzuind orice bucăți maro. Se fierbe 30 de secunde, apoi se toarnă în jurul peștelui. Împrăștiați măslinele în jurul peștelui și coaceți, neacoperite, până când peștele este doar gătit, 8 până la 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline
Pește
Vin
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
6
Transferați peștele într-un platou, apoi bateți sucul de lămâie, oregano și restul de 2 linguri de ulei în lichid de gătit în vasul de copt. Sos de sezon cu sare și piper și lingură peste pește.