Fileurile picante de cod coapte ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 5 și costă 3,68 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 33g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 264 calorii. Această rețetă este plăcută de 20 de mâncăruri și bucătari. Dacă aveți chimen măcinat, suc de lămâie, lămâie și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Încercați File De Cod Picant La Cuptor, File De Somon Dulce Și Picant, și Fileuri de pește rapide și picante pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Amestecați împreună într-un castron mare iaurtul, pasta de ghimbir-usturoi, pasta tandoori, piureul de roșii, sosul de soia, oțetul, sucul de lămâie, oul, ardeiul cayenne (reglați cantitatea pentru a se potrivi gustului dvs.), coriandrul, chimenul, turmericul, sarea și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De Usturoi De Ghimbir
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1 Jalapeno Proaspăt întreg
2 1/2 Căni De Kefalotyri Sau Kasseri, Ras
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
Turmeric
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Așezați fileurile de pește în marinată și întoarceți-le pentru a acoperi fiecare parte. Acoperiți vasul cu folie de plastic și dați-l la frigider timp de o oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Pește
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Preîncălziți cuptorul la 400 grade F (200 grade C). Folosiți câte o linguriță de unt și ulei de măsline pentru a acoperi un vas de copt superficial suficient de mare pentru a găzdui peștele într-un singur strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Bomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Scoateți peștele din marinadă și puneți-l în vasul de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Bomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
5
Stropiți cu uleiul de măsline rămas și punctați cu untul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
6
Coaceți în preîncălzit până se rumenesc deasupra, aproximativ 30 până la 40 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Așezați peștele pe un platou cald de servire și garnisiți cu cilantro, pene de lămâie și ceapă.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Cod. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Thrive Pinot Grigio cu un rating de 4.5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.