Fig - Prosciutto Pizza cu rucola

Fig - Prosciutto Pizza cu rucola ar putea fi doar Mediterana rețetă pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 20g de proteine, 32g de grăsime, și un total de 501 calorii. Pentru $ 2.0 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Funcționează bine ca fel principal. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. Un amestec de sare kosher, mozzarella, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a folosi făina, puteți urma acest fel principal cu Tartă de mere cu sos de Caramel ca desert. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 15 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Încercați Arugulan Și Prosciutto Pizza, Prosciutto și Rucola Pizza, și Prosciutto-Rucola Pizza pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Presărați drojdia peste 3/4 cană de apă caldă (nu călduță) într-un bol.
Într-un mixer de suport cu atașamentul cu palete, adăugați făina și sarea și, cu mixerul funcționând la viteză mică, stropiți în uleiul de măsline. Continuă până se amestecă. Apoi, se toarnă amestecul de drojdie/apă și se amestecă până se combină.
Înveliți un bol separat de amestecare cu o picătură ușoară de ulei de măsline, înclinați aluatul și formați-l într-o bilă. Aruncați pentru a acoperi bila de aluat în uleiul de măsline, apoi acoperiți vasul bine cu folie de plastic și lăsați aluatul să crească cel puțin o oră sau până la 3 sau 4 zile.
Preîncălziți cuptorul la 500 de grade F. Aranjați suportul cuptorului în poziția cea mai joasă.
Întindeți aluatul de pizza pe o suprafață ușor făinată cât mai subțire posibil aluatul ar trebui să fie de aproximativ 17 pe 10 inci.
Așezați pe o foaie mare de copt.
Stropiți ușor cu uleiul de măsline și presărați ușor cu sare.
Întindeți smochinul întins pe toată suprafața aluatului.
Așezați feliile de mozzarella pe toată suprafața crustei de pizza.
Se presară ușor cu sare și piper.
Coaceți pizza până când crusta este aurie și brânza este bulbucată, 12 până la 15 minute.
Scoateți din cuptor și drapați imediat feliile de prosciutto peste pizza fierbinte.
Presărați generos cu rucola și așchii de parmezan.
Tăiați în pene sau pătrate și serviți imediat!