Fidea zhajiang a lui Fuchsia Dunlop (Zha Jiang Mian)

Fidea zhajiang a lui Fuchsia Dunlop (Zha Jiang Mian)
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați fidea Zhajiang a lui Fuchsia Dunlop (Zha Jiang Mian). Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 943 calorii, 18g de proteine, și 49G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 2. Pentru $1.33 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 89 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați o mână de boabe de soia, ridiche cu inimă purpurie, sos fermentat și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma anasonul stelar, puteți urma acest fel principal cu Mini Biscuiți Cu Anason Stelat ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este minunat. Rețete similare includ Zhajiang Mian-Tăiței Aruncați Cu Carne De Porc Tocată, Chard elvețian gătit de două ori al lui Fuchsia Dunlop (Hui Gua Niu Pi Cai), și Puiul rece al lui Fuchsia Dunlop cu un sos picant Sichuanese (Liang Ban Ji).

Instrucțiuni

1
Adăugați uleiul într-un wok condimentat peste o flacără mare și rotiți-l în jur. Adăugați imediat ardeiul Sichuan și anasonul stelat și amestecați câteva clipe până când miros delicios. Apoi scoateți condimentele cu o lingură cu fante, lăsând uleiul parfumat în wok.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chile Scotch Bonet, TocatChile Scotch Bonet, Tocat
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun GătitPachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
2
Adăugați carnea de porc și amestecați-o până când devine palidă, apăsând carnea cu partea din spate a oalei sau a Cupei wok pentru a ajuta la separarea ei în bucăți mici. Apoi adăugați ghimbirul și amestecați până când îl puteți mirosi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun GătitPachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
3
Adăugați vinul Shaoxing, amestecați o dată sau de două ori, apoi adăugați sosul dulce fermentat. Se mai prăjește câteva clipe până miroase bogat și delicios, apoi se acoperă generos carnea de porc cu apă. Se aduce la fierbere, apoi se fierbe la foc mic timp de aproximativ 15 minute, până când sosul este întunecat și luxuriant de gros. Condimentați cu o împrăștiere de sare (sosul ar trebui să fie intens aromat și să pară singur puțin prea sărat, deoarece va fi folosit pentru aromatizarea tăiței fade).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vin ShaoxingVin Shaoxing
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
4
Când doriți să mâncați, aduceți o tigaie cu apă la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Tăiați oricare dintre castraveții, țelina, morcovul, varza și ridichea în bucăți fine. Albiți mugurii de fasole și toate legumele, cu excepția castraveților din apa clocotită; ar trebui să rămână puțin crocante. (Cel mai bine este să albiți fiecare legumă separat, folosind o lingură cu fante pentru a le scoate din apă.) Reîmprospătați legumele albite imediat sub un robinet rece și scurgeți bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Picături De Sos De Soia3 Picături De Sos De Soia
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
(rezervati 1 Lingura)(rezervati 1 Lingura)
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
6
Reîncălziți sosul de porc. Gatiti taiteii, clatiti scurt sub robinet, scuturati uscat, apoi impartiti intre doua boluri de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Adăugați o parte din fiecare dintre legumele dvs. în boluri. Se acoperă cu sosul de porc. Amestecați totul împreună cu bețișoarele înainte de a mânca, împrăștiați cu felii de ardei iute, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cu Jeleu De Portocale, Tăiate în Felii Pentru NasBomboane Cu Jeleu De Portocale, Tăiate în Felii Pentru Nas
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate25
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista