Fidea Refrigerată Chineză
Fidea refrigerată chineză ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $1.06 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 10 porții cu 331 calorii, 9g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 35 de minute. Mergeți la magazin și ridicați tăiței proaspeți de ou, ulei de canolan, zahăr granulat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuite și vegetariene dieta. Această rețetă este tipică bucătăriei chinezești. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Ahi Poke cu taitei de susan refrigerate, Fidea răcită într-un sos picant, și Zaru Soba - Tăiței Japonezi Refrigerați.
Instrucțiuni
Aduceți o oală mare de apă la fierbere. Între timp, într-un castron mare, combinați uleiul de susan, sosul de soia negru, balsamul, zahărul, sarea și uleiul de Chile.
Bateți pentru a amesteca. Se amestecă jumătate din scallions feliate. Puneți deoparte la frigider.
Când apa fierbe, condimentează cu sare până când apa are gust de apă de mare. Scufundați pastele în apa clocotită și gătiți, 3 până la 5 minute, până la al dente.
Așezați o strecurătoare în chiuvetă.
Scoateți vasul de pe foc și turnați cea mai mare parte a apei în strecurătoare, prinzând orice paste pe măsură ce apa se toarnă.
Scoateți strecurătorul din chiuvetă și umpleți vasul care conține încă pastele cu apă rece. Vrei ca pastele să se răcească rapid, fiind scufundate în apa rece. Acest lucru va asigura o textură masticabilă.
Scurgeți bine pastele în strecurătoare, agitând-o de câteva ori pentru a îndepărta excesul de apă care acoperă pastele.
Întindeți un prosop de bucătărie pe o suprafață plană și întoarceți tăiței pe prosop. Folosiți ușor un al doilea prosop pentru a usca tăiței. Îndepărtarea excesului de umiditate asigură că sosul va avea efectul său aromatizant adecvat asupra tăiței. Orice apă din gătitul pastelor diluează tăiței și le face să aibă un gust mai mult ca apa decât orice altceva. Transferați-le cu grijă vasul cu sosul. Folosiți-vă mâinile pentru a amesteca pastele și sosul, având grijă ca toate pastele să fie acoperite. Se acoperă cu plastic și se dă la frigider până este gata de servit.
Aceste tăiței se pot Marina câteva ore sau peste noapte înainte de servire.
Serviți-le la rece, aruncându-le din nou în sos chiar înainte de servire și garnisiți cu ceapa rămasă.
Scoateți tulpinile din ardei iute, apoi puneți-le într-un robot de bucătărie și amestecați până când sunt complet descompuse.
Folosiți o spatulă de cauciuc și răzuiți-o într-o tigaie de dimensiuni medii.
Adăugați uleiul și amestecați bine. Setați tigaia la foc mediu-mic. Încălziți ușor uleiul încet, astfel încât să scoată culoarea și aroma chilelor. Se amestecă bine și se condimentează cu sare. Odată ce uleiul abia fierbe, gătiți timp de 5 până la 6 minute. închideți focul și lăsați să se răcească. A se păstra într-un recipient etanș până când este gata de utilizare.
Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Asian. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Vinurile Botanica Mary Delany Chenin Blanc cu un rating de 5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 32 de dolari pe sticlă.
![Botanica Vinuri Mary Delany Chenin Blanc]()
Botanica Vinuri Mary Delany Chenin Blanc
Complex și elegant, cu straturi pure, concentrate de pere, citrice și fructe de piatră, aciditate apetisantă și un miez mineral picant.