Fidea rece de susan cu carne de porc prăjită

Fidea rece de susan cu carne de porc prăjită
Fidea rece de susan cu carne de porc prăjită este o fără lactate garnitură. Pentru 62 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 186 calorii. Această rețetă servește 15. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați scallions, sos de soia, miere și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Încercați Fidea Rece De Susan, Fidea Rece De Susan 66, și Fidea Rece De Susan pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Amestecați sosul de soia, uleiul, oțetul și mierea într-o pungă mare cu fermoar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De SoiaSos De Soia
OțetOțet
MiereMiere
Ulei De GătitUlei De Gătit
2
Adăugați carne de porc. Sac de etanșare. Refrigerați, întorcând punga ocazional, timp de 4 ore sau până la noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
3
Preîncălziți cuptorul la 191°.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Scoateți carnea de porc din marinată. Se usucă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
Carne De PorcCarne De Porc
5
Așezați pe un raft într-o tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
6
Se toarnă marinada într-o tigaie; se aduce la fierbere. Reduceți căldura. Simmer 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Se ia de pe foc.
8
Se toarnă 1 cană de apă în fundul tăvii de prăjire. Prăjiți timp de 15 minute. Ungeți carnea de porc cu marinată. Prăjiți până când un termometru pentru carne introdus în partea cea mai groasă citește 63°, cu 10 până la 15 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
ApăApă
CarneCarne
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
9
Lăsați carnea de porc să se odihnească timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
10
Faceți tăiței: aduceți o oală cu apă la fierbere. Gatiti taiteii pana se inmoaie, aproximativ 3 minute sau ca eticheta pachetului directioneaza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
11
Scurgeți; clătiți tăiței în apă rece, apoi scurgeți din nou. Într-un castron, bateți untul de arahide, oțetul, sosul de soia, ghimbirul, mierea și uleiul de susan până se omogenizează. Într-un alt castron, aruncați tăiței, morcovi, ceapă verde și muguri de fasole cu 1/2 cană de pansament (adăugați mai mult după gust, dacă doriți). Împărțiți între patru recipiente pentru prânz; deasupra cu carne de porc feliată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt De ArahideUnt De Arahide
Muguri De FasoleMuguri De Fasole
Ulei De SusanUlei De Susan
Ceapa VerdeCeapa Verde
Sos De SoiaSos De Soia
MorcovMorcov
PastePaste
OțetOțet
GhimbirGhimbir
MiereMiere
ApăApă
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
12
Serviți sau acoperiți și răciți până când sunteți gata să împachetați prânzul.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții15
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista