Fidea de orez cu sos de arahide

Fidea de orez cu sos de arahide ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate și vegetariană are 427 calorii, 12g de proteine, și 17g de grăsime pe porție. Pentru $1.08 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Un amestec de morcovi, bulion de pui, sos de soia și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este destul de bun. Încercați Sos ușor de arahide cu tăiței de orez, Sos picant de arahide cu tăiței de orez brun și legume, și Fidea de arahide cu legume mixte și sos de arahide (vegan, fără gluten, fără soia; poate fi servit cald sau rece) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță de 3 litri, încălziți 2 litri de apă până la fierbere. Rupeți tăiței în jumătate și despărțiți ușor; picătură în apă clocotită. Gatiti descoperit 1 minut; scurgere. Clătiți cu apă rece; scurgere.
Într-un castron mic, bateți untul de arahide, sosul de soia, ghimbirul și ardeiul roșu zdrobit cu sârmă până se omogenizează. Bateți treptat în bulion.
Așezați tăiței într-un castron mare.
Adăugați amestec de unt de arahide, morcovi, ardei gras și ceapă; arunca.