Fiddlehead și Gruyere Tarta
Această rețetă servește 6. Pentru $1.14 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 253 calorii, 7g de proteine, și 22g de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Dacă aveți la îndemână aluat phyllo, gruyere, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Cu o lingură scor de 35%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Tarta Cu Sparanghel Gruyere, Tarta cu sparanghel și Gruyere, și Tartă cu dovlecei-gruyere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie la foc mediu.
Adăugați prazul și gătiți până se înmoaie, aproximativ 3-5 minute.
Adăugați usturoiul și gătiți până când este parfumat, aproximativ un minut.
Se ia de pe foc, se amestecă sucul de lămâie și se condimentează cu sare și piper.
Așezați o foaie de aluat filo pe o foaie de copt unsă și periați-o cu ulei. Repetați cu foile rămase fiecare deasupra ultimei.
Presărați prazul peste filo urmat de brânză și în cele din urmă de lăutari.
Coaceți într-un cuptor preîncălzit de 191° până când aluatul phyllo se rumeneste, aproximativ 20-30 de minute.