Ficat de vițel saut cu ceapă, lămâie și salvie

Ficat de vițel saut cu ceapă, lămâie și salvie
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați ficatul de vițel saut cu ceapă, lămâie și salvie. Această rețetă servește 4. O porție conține 619 calorii, 39G de proteine, și 36g de grăsime. Pentru $2.01 pe portie, această rețetă acoperă 53% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați ficatul de vițel, uleiul de măsline, sucul de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este super. Încercați Ficat de vițel și ceapă, Ficat de vițel venețian cu ceapă, și Ficatul de vițel și ceapa lui Grammie Bea pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare și grea, încălziți 1/4 cană de ulei de măsline până la sclipire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Adăugați ceapa și gătiți la foc moderat până se înmoaie și se rumenesc ușor, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
3
Într-o farfurie mare de plăcintă, condimentați făina cu sare și piper. Dragați feliile de ficat în făină, scuturând orice exces. Într-o tigaie mare, încălziți restul de 1/4 cană de ulei de măsline până la sclipire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
FicatFicat
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Adăugați feliile de ficat și gătiți, întorcând o dată, până se rumenesc și tocmai fierte, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FicatFicat
5
Transferați ficatul într-un platou, acoperiți ușor cu folie și păstrați-l la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FicatFicat
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
6
Se toarnă orice exces de ulei din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Adăugați bulionul și fierbeți până se reduce la jumătate, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
8
Adăugați ceapa, salvia și sucul de lămâie și gătiți timp de 2 minute; se condimentează cu sare și piper. Puneți sosul de ceapă și lămâie peste ficat și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
FicatFicat
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate81
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista