Ficat de vițel saut cu ceapă, lămâie și salvie

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați ficatul de vițel saut cu ceapă, lămâie și salvie. Această rețetă servește 4. O porție conține 619 calorii, 39G de proteine, și 36g de grăsime. Pentru $2.01 pe portie, această rețetă acoperă 53% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați ficatul de vițel, uleiul de măsline, sucul de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este super. Încercați Ficat de vițel și ceapă, Ficat de vițel venețian cu ceapă, și Ficatul de vițel și ceapa lui Grammie Bea pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare și grea, încălziți 1/4 cană de ulei de măsline până la sclipire.
Adăugați ceapa și gătiți la foc moderat până se înmoaie și se rumenesc ușor, aproximativ 10 minute.
Într-o farfurie mare de plăcintă, condimentați făina cu sare și piper. Dragați feliile de ficat în făină, scuturând orice exces. Într-o tigaie mare, încălziți restul de 1/4 cană de ulei de măsline până la sclipire.
Adăugați feliile de ficat și gătiți, întorcând o dată, până se rumenesc și tocmai fierte, aproximativ 5 minute.
Transferați ficatul într-un platou, acoperiți ușor cu folie și păstrați-l la cald.
Se toarnă orice exces de ulei din tigaie.
Adăugați bulionul și fierbeți până se reduce la jumătate, aproximativ 5 minute.
Adăugați ceapa, salvia și sucul de lămâie și gătiți timp de 2 minute; se condimentează cu sare și piper. Puneți sosul de ceapă și lămâie peste ficat și serviți.