Ficat De Pui Marsala
Ficat de pui Marsala ar putea fi doar băutura pe care o căutați. Această rețetă face 16 porții cu 107 calorii, 6g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru 26 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 5 ar spune că a lovit locul. Un amestec de piper, pâine, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 62%, care este solid. Rețete similare sunt Ravioli Marsala de pui Buitoni cu sos de cremă Marsala de ciuperci, Ficat De Pui Tocat, și Ficat de pui cu slănină.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie mare la foc mediu.
Întindeți untul înmuiat uniform pe ambele părți ale fiecărei felii de pâine.
Gatiti feliile de paine in tigaie fierbinte pana se rumeneste, 2-3 minute pe fiecare parte.
Tăiați pâinea la grătar în diagonală în 2 triunghiuri.
Topiți 1/4 cană de unt într-o tigaie la foc mediu; gătiți și amestecați ficatul de pui, prosciutto, salvie, sare și piper în unt topit până când ficatul începe să se întărească, aproximativ 5 minute.
Scoateți amestecul de ficat de pui din tigaie.
Topiți fiecare triunghi de pâine cu o porție din amestecul de ficat de pui.
Turnați vinul Marsala în tigaie și aduceți la fierbere în timp ce răzuiți bucățile de mâncare rumenite de pe fundul tigaiei cu o lingură de lemn; se fierbe 3 minute.
Gatiti si amestecati 1 lingura de unt in amestecul de vin Marsala pana se topeste; stropiti peste toppingul de ficat de pui.