Ficat De Pui Marsala

Ficat De Pui Marsala
Ficat de pui Marsala ar putea fi doar băutura pe care o căutați. Această rețetă face 16 porții cu 107 calorii, 6g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru 26 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 5 ar spune că a lovit locul. Un amestec de piper, pâine, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 62%, care este solid. Rețete similare sunt Ravioli Marsala de pui Buitoni cu sos de cremă Marsala de ciuperci, Ficat De Pui Tocat, și Ficat de pui cu slănină.

Instrucțiuni

1
Încălziți o tigaie mare la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Întindeți untul înmuiat uniform pe ambele părți ale fiecărei felii de pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
PâinePâine
3
Gatiti feliile de paine in tigaie fierbinte pana se rumeneste, 2-3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PâinePâine
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Tăiați pâinea la grătar în diagonală în 2 triunghiuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PâinePâine
5
Topiți 1/4 cană de unt într-o tigaie la foc mediu; gătiți și amestecați ficatul de pui, prosciutto, salvie, sare și piper în unt topit până când ficatul începe să se întărească, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ficat De PuiFicat De Pui
ProsciuttoProsciutto
UntUnt
PiperPiper
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Scoateți amestecul de ficat de pui din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ficat De PuiFicat De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Topiți fiecare triunghi de pâine cu o porție din amestecul de ficat de pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ficat De PuiFicat De Pui
PâinePâine
8
Turnați vinul Marsala în tigaie și aduceți la fierbere în timp ce răzuiți bucățile de mâncare rumenite de pe fundul tigaiei cu o lingură de lemn; se fierbe 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Smântână Groasă, Plus 1/3 Cană Smântână Groasă, ReceSmântână Groasă, Plus 1/3 Cană Smântână Groasă, Rece
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De LemnLingura De Lemn
TigaieTigaie
9
Gatiti si amestecati 1 lingura de unt in amestecul de vin Marsala pana se topeste; stropiti peste toppingul de ficat de pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ficat De PuiFicat De Pui
Smântână Groasă, Plus 1/3 Cană Smântână Groasă, ReceSmântână Groasă, Plus 1/3 Cană Smântână Groasă, Rece
UntUnt
DificultateMediu
Gata În25 m.
Porții16
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista