Fettuccini de spanac cu sos de cremă Gorgonzola
Spanacul Fettuccini cu sos de cremă Gorgonzola ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 1,36 USD pe porție. O porție conține 551 calorii, 19g de proteine, și 32g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 5 gurmanzi și bucătari. Un amestec de câteva frunze de salvie, sare, stoc de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Încercați Rulouri de lasagna cu spanac și ciuperci cu sos de cremă Gorgonzola, Fettuccini cu sos Pancettan și cremă de roșii, și Fettuccini Cu Sos Picant De Cremă De Roșii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți apa la fiert pentru paste, apă sărată și gătiți pastele la al dente.
Încălziți untul într-o oală mare de sos cu unt, adăugați usturoiul, gătiți 2 minute apoi bateți în făină, gătiți 1 minut.
Bateti in stoc apoi crema, aduceti la un balon si amestecati Gorgonzola, aproximativ 2 minute pana se topeste. Amestecați salvia și puțin piper și gătiți încă 3 minute.
Într-un castron de servire aruncați pastele fierbinți cu sos și spanac proaspăt pentru a vă ofili.