Creveti Jalape Olifto Poppers
Această rețetă face 8 porții cu 121 calorii, 5g de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru 74 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați brânză Leyden, semințe de chimen, creveți de golf și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar, pescatarian și דל פחמימות, dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor este destul de rău. Încercați Poppers Jalapeno Umplute Cu Creveți, Jalape Eliptico Poppers, și Jalape Eliptico Poppers pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți grătarul la mediu (350 până la 450). Purtați mănuși de bucătărie, înjumătățiți chiles pe lungime. Scoateți semințele și coastele cu o lingură.
Prăjiți semințele de chimen într-o tigaie mică la foc mediu până la parfum, 1 minut.
Se transferă într-un robot de bucătărie, se adaugă brânzeturi și se învârte pentru a se amesteca. Puneți amestecul de brânză într-un bol și amestecați ceapa și creveții.
Turnati umplutura de branza in ardei iute.
Așezați o foaie de folie unsă pe grătarul de gătit. Puneți chiles, umplând partea în sus, pe folie unsă, acoperiți grătarul și gătiți până când chiles sunt fragede și brânza se topește și începe să se rumenească, 15 minute.
Lăsați să se răcească ușor înainte de servire.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Creveții pot fi împerecheați cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe clare funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Santi Sortesele Pinot Grigio cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Santi Sortesele Pinot Grigio
Nuanță galbenă de paie, însoțită de un nas concentrat de pere, caise și flori albe. Gustul fructat, cu note de vârf de fructe de piatră, prezintă maturitate și rotunjime bine susținute de o aciditate și savoare elegante, asigurând un finisaj lung și persistent.