Fettuccine Greacă

Fettuccine Greacă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încercați Fettuccine grecești. Această rețetă face 4 porții cu 533 calorii, 21g de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru $1.17 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Allrecipes. 4 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face în aproximativ 25 minute. Dacă aveți la îndemână paste fettuccine cu spanac, roșii, mentă și alte câteva ingrediente, le puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Burgeri greci de pui {cu ceapă roșie murată și sos de iaurt grecesc}, Găini și dovlecei Cornish ușor la grătar cu marinată grecească, Tzatziki și salată grecească, și Găini și dovlecei Cornish ușor la grătar cu marinată grecească, Tzatziki și salată grecească.

Instrucțiuni

1
Umpleți o oală mare cu apă ușor sărată și aduceți la fierbere la foc mare. Odată ce apa fierbe, amestecați fettuccina și reveniți la fierbere. Gatiti pastele neacoperite, amestecand ocazional, pana cand pastele s-au fiert, dar sunt inca ferme pana la muscatura, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FettuccinăFettuccină
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Echipamente pe care le vei folosi
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
2
Scurgeți bine într-o strecurătoare așezată în chiuvetă.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
3
Așezați roșiile, menta și măslinele negre (dacă se utilizează) într-o cratiță la foc mediu-mic și aduceți la foc mic. Se amestecă brânza feta și se lasă să se topească ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline NegreMăsline Negre
O Salată Amestecată Frunze, Spălate și UscateO Salată Amestecată Frunze, Spălate și Uscate
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
4
Așezați fettuccina de spanac într-un castron de servire și aruncați cu amestecul de roșii. Condimentează după gust cu sare și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Spanac FettuccineSpanac Fettuccine
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)

Vin recomandat: Moschofilero, Assyrtiko, Agiorgitiko

Grecul poate fi asociat cu Moschofilero, Assyrtiko și Agiorgitiko. Dacă îți vine să mergi în greacă cu mâncarea ta grecească, assyrtiko și moschofilero sunt ambele vinuri albe minunate de asortat cu pui, fructe de mare etc. Agiorgitiko este un roșu corpolent potrivit pentru carne prăjită și miel. Un vin pe care l-ați putea încerca este Crama Troupis Moschofilero Fteri. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.
Crama Troupis Moschofilero Fteri
Crama Troupis Moschofilero Fteri
Un vin intens parfumat care combină buchetul de iasomie înflorită de noapte, rodie și citrice.Aroma sa excelentă și gustul ascuțit îl fac un vin care poate fi savurat ca aperitiv, precum și un acompaniament la feluri de mâncare precum paste cu busuioc, pui a la creme, creveți la grătar și plăcinte.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate14
Revista