Fettuccine de somon cu sos Wasabi
Fettuccina de somon cu sos de Wasabi necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4 și costă 7,56 USD pe porție. O porție conține 388 calorii, 31g de proteine, și 7g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți somon, fettuccine de spanac, iaurt fără grăsimi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Funcționează bine ca fel principal. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 65%, ceea ce este bine. Încercați Somon de Wasabi cu crustă Panko cu sos de cremă de wasabi portocaliu, Potstickers de somon cu sos Wasabi, și Somon la cuptor cu sos Wasabi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într - o tigaie de 5 până la 6 litri la foc mare, aduceți bulionul, 2 căni de apă și fettuccine la fiert; gătiți, amestecând des, până când pastele sunt fragede pentru a mușca, aproximativ 7 minute.
Între timp, clătiți caviarul în apă rece și scurgeți bine într-o strecurătoare fină.
Amestecați amidonul de porumb cu 3 linguri de apă până se omogenizează.
Se amestecă amestecul de amidon de porumb, iaurtul și wasabi cu paste, apoi se amestecă până la fierbere din nou.
Adăugați somonul și amestecați ușor doar până la cald, 1 până la 2 minute.
Serviți pastele în boluri și garnisiți cu caviar de somon.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. Trentadue la Storia Chardonnay cu un rating de 4.3 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Trentadue La Storia Chardonnay]()
Trentadue La Storia Chardonnay
Chardonnay 2014, Coasta Sonoma, este tipic pentru soiul cu arome de mere, piersici albe și citrice. Cu mai mult timp în sticlă arome nuanțate de nucșoară, pâine prăjită ușoară și vanilie vin să se joace împreună cu sugestia de ananas și lămâi coapte Meyer. Senzația gurii este clară și restrânsă, cu mineralitate clară și puritate a fructelor. Bogat, elegant și frumos echilibrat.