Fettuccine de somon cu sos Wasabi

Fettuccine de somon cu sos Wasabi
Fettuccina de somon cu sos de Wasabi necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4 și costă 7,56 USD pe porție. O porție conține 388 calorii, 31g de proteine, și 7g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți somon, fettuccine de spanac, iaurt fără grăsimi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Funcționează bine ca fel principal. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 65%, ceea ce este bine. Încercați Somon de Wasabi cu crustă Panko cu sos de cremă de wasabi portocaliu, Potstickers de somon cu sos Wasabi, și Somon la cuptor cu sos Wasabi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într - o tigaie de 5 până la 6 litri la foc mare, aduceți bulionul, 2 căni de apă și fettuccine la fiert; gătiți, amestecând des, până când pastele sunt fragede pentru a mușca, aproximativ 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FettuccinăFettuccină
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Între timp, clătiți caviarul în apă rece și scurgeți bine într-o strecurătoare fină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CaviarCaviar
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
3
Amestecați amidonul de porumb cu 3 linguri de apă până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
4
Se amestecă amestecul de amidon de porumb, iaurtul și wasabi cu paste, apoi se amestecă până la fierbere din nou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras
WasabiWasabi
Ambalați Prajitura Congelată Strat De VanilieAmbalați Prajitura Congelată Strat De Vanilie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
5
Adăugați somonul și amestecați ușor doar până la cald, 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
6
Serviți pastele în boluri și garnisiți cu caviar de somon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Caviar De SomonCaviar De Somon
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. Trentadue la Storia Chardonnay cu un rating de 4.3 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Trentadue La Storia Chardonnay
Trentadue La Storia Chardonnay
Chardonnay 2014, Coasta Sonoma, este tipic pentru soiul cu arome de mere, piersici albe și citrice. Cu mai mult timp în sticlă arome nuanțate de nucșoară, pâine prăjită ușoară și vanilie vin să se joace împreună cu sugestia de ananas și lămâi coapte Meyer. Senzația gurii este clară și restrânsă, cu mineralitate clară și puritate a fructelor. Bogat, elegant și frumos echilibrat.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate25
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista