Fettuccine De Porumb De Vară
Fettuccina de porumb de vară necesită în jur 30 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 6 și costă 2,43 USD pe porție. O porție conține 810 calorii, 24g de proteine, și 47G de grăsime. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Mergeți la magazin și ridicați slănină afumată, șalotă, frunze de cimbru și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Funcționează bine ca fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este bun. Încercați Vara La Gratar Mexican Strada Porumb Fettuccine, Fettuccine cu legume de vară și brânză de capră, și Fettuccine de spanac cu Squash de vară la grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți o oală mare cu apă pentru a fierbe la foc mediu. Sareți apa, adăugați pastele și gătiți la al dente.
Între timp, încălziți o tigaie mare cu o picătură de ulei de măsline extravirgin la foc mediu până la mediu-mare.
Adăugați slănina și gătiți câteva minute până când sunt redate și crocante. Puneți un castron mic inversat într-un castron mare, fixați știuleții de porumb pe vasul mai mic și răzuiți urechile.
Adăugați 3/4 din porumbul răzuit și orice lichid de porumb în tigaie cu slănină.
Adăugați șalotele și ardeiul roșu și condimentați din belșug cu sare și piper, după gust. Gatiti pana cand legumele sunt fragede, 5 pana la 6 minute.
Adăugați porumbul rămas și jumătate și jumătate într-un robot de bucătărie și piureul până se omogenizează.
Se toarnă stocul sau vinul în porumb și legume și se fierbe la foc mic timp de un minut pentru a reduce. Amestecați amestecul de cimbru și cremă de porumb și gătiți timp de 3 până la 4 minute, amestecând frecvent, pentru a se îngroșa.
Adăugați sosul fierbinte sau cayenne și condimentați cu sare și piper, după gust.
Scurgeți pastele și adăugați-le într-un bol mare de servire.
Se toarnă sosul, se adaugă câteva mâini de brânză, aproximativ 1/2 cană și se aruncă. Se acoperă cu busuioc rupt sau tarhon tocat și se trece brânza rămasă la masă.