Fettuccine de linte și lămâie
Fettuccine de linte și lămâie ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. Pentru 90 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 539 calorii, 24g de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 4. 105 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați linte maro, ceapă, iaurt grecesc și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Cu o lingură scor de 86%, acest fel de mâncare este extraordinar. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Meyer Lemon Fettuccine și 10 lămâi preferate, Fettuccine De Pui Cu Lămâie, și Fettuccine Cu Ardei De Lămâie.
Instrucțiuni
Clătiți lintea într-o sită și puneți-o într-o cratiță medie. Acoperiți cu multă apă și aduceți la fierbere, apoi fierbeți timp de aproximativ 30 de minute până se înmoaie, adăugând sare după gust 10 minute în timp de gătit.
Se scurge bine și se menține cald.
Gatiti pastele, apoi scurgeti si reveniti in tigaie. Între timp, topiți untul într-o tigaie la foc mediu și adăugați ceapa. Gatiti pana devine usor auriu, apoi adaugati usturoiul si gatiti pana cand este parfumat. Amestecați lintea, ceapa și usturoiul, coaja și sucul de lămâie, coriandrul și iaurtul prin pastele fierte. Finalizați cu mult piper negru proaspăt măcinat și serviți pe farfurii calde.