Fettuccine cu Gorgonzola și Broccoli

Fettuccine cu Gorgonzola și Broccoli
Fettuccine cu Gorgonzolan și Broccoli necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 4 porții cu 1230 calorii, 38g de proteine, și 77g de grăsime fiecare. Pentru $3.02 pe portie, această rețetă acoperă 42% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână pătrunjel, gorgonzola, bulion de pui și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma crema grea, puteți urma acest fel principal cu Viscole de casă cu ouă de unt de arahide ale lui Reese ca desert. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 69%. Încercați Fettuccine cu Gorgonzolan și Prosciutto, Gorgonzola-Fettuccine de nuc cu pesmet prăjit, și Fettuccine cu Pesto de mentă, nucă și Gorgonzola pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o oală medie din oțel inoxidabil, combinați bulionul și vinul și aduceți la fierbere la foc moderat. Gatiti pana cand amestecul se reduce la aproximativ 2/3 cana, 5 pana la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Reduceți focul la moderat scăzut și adăugați Gorgonzola, smântâna și untul. Aduceți la foc mic; gatiti, amestecand, pana cand branza se topeste si sosul se ingroasa usor, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GorgonzolaGorgonzola
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
3
Adăugați sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
4
Se ia de pe foc.
5
Într-o oală mare cu apă clocotită, sărată, gătiți pastele până aproape gata, aproximativ 9 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
6
Adăugați floretele de broccoli și readuceți la fierbere. Gatiti pana cand broccoli si pastele sunt gata, cu aproximativ 3 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Conservă (400 G) De Supă De Pui1 Conservă (400 G) De Supă De Pui
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
7
Scurgere.
8
Aruncați fettuccina și broccoli cu sosul Gorgonzola, parmezanul și pătrunjelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FettuccinăFettuccină
GorgonzolaGorgonzola
1 Conservă (400 G) De Supă De Pui1 Conservă (400 G) De Supă De Pui
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
9
Se servește cu parmezan suplimentar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
10
Variante: încercați sosul și pastele cu sparanghel, fasole verde sau doar ierburi proaspete în loc de broccoli.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ierburi ProaspeteIerburi Proaspete
șalotă, Tăiată Subțire în Semilunișalotă, Tăiată Subțire în Semiluni
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
1 Conservă (400 G) De Supă De Pui1 Conservă (400 G) De Supă De Pui
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
11
Recomandarea vinului: broccoli cu aromă puternică și Gorgonzola sunt o provocare de asortat cu vinul. Gustul intens al unui Fiano di Avellino le poate prelua, iar aciditatea sa va reduce onctuozitatea sosului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GorgonzolaGorgonzola
1 Conservă (400 G) De Supă De Pui1 Conservă (400 G) De Supă De Pui
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate33
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista