Fettuccine Crocante De Pui De Fermă

Fettuccine Crocante De Pui De Fermă
Crunchy Fettuccine de pui de fermă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 19g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 302 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 1,23 USD pe porție. Dacă aveți apă, fettuccine de pui alfredo, pansament de fermă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Această rețetă de la BettyCrocker.com are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Crunchy BBQ Ranch pui Wraps, Oferte Crocante De Pui De Fermă, și Salată crocantă de pui cu pâine cu sos picant de fermă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
În tigaie de 10 inci, topiți untul la foc mediu - mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați pui; gatiti aproximativ 3 minute, amestecand ocazional, pana cand exteriorul devine alb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
3
Se amestecă laptele, apa fierbinte și amestecul de sos (din cutia de ajutor pentru pui).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De SosAmestec De Sos
Pui întregPui întreg
ApăApă
LapteLapte
4
Se încălzește până la fierbere, amestecând ocazional. Se amestecă pastele nefierte (din cutia de ajutor pentru pui). Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți 9 până la 11 minute, amestecând ocazional, până când pastele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
PastePaste
5
Se amestecă sosul și smântâna; se presară cu ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SmântânăSmântână
CeapăCeapă
6
Se ia de pe foc.
7
Lăsați să stea neacoperit 5 minute (sosul se va îngroșa așa cum stă).
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos

Echipamente

DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții6
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista