Feta Somon Fishcakes

Feta Somon Fishcakes
Feta somon Fishcakes ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă pescatariană servește 4 și costă $2.13 pe portie. O porție conține 405 calorii, 20g de proteine, și 24g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de arpagic, cartofi, brânză feta și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Prăjituri de pește cu somon și Cod, Somon într-un sos de roșii și Feta (alias Salmon Saganaki), și Ce Prăjituri De Pește.

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este GEN5 Chardonnay. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 9 dolari.
GEN5 Chardonnay
GEN5 Chardonnay
Un Chardonnay foarte prietenos, cu arome suculente de fructe tropicale, un indiciu de cremozitate și un finisaj lung și luminos. Timp de cinci generații, familia noastră a trăit și a lucrat pământul nostru în Lodi, California, străduindu-se mereu să părăsească Pământul într-o stare mai bună pentru următoareagenerație.
DificultateNormal
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate23
Revista