Feta la cuptor cu Romesco și tapenadă de măsline

Feta la cuptor cu Romesco și tapenadă de măsline
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete europene, așa că încercați Feta coaptă cu Romesco și tapenadă de măsline. Pentru 67 de cenți pe porție, veți obține o garnitură care servește 12. O porție conține 75 calorii, 3G de proteine, și 6g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de piper, roșii prune, căței de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 12 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 41%. Încercați Tapenadă Feta Și Măsline, Fenicul California prăjit cu tapenadă de măsline, Feta și mentă, și Cod La Cuptor Cu Tapenadă De Roșii-Măsline pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți broilerul la mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Pui BroilerPui Broiler
2
Pentru a pregăti sosul romesco, tăiați ardeiul gras roșu pe jumătate pe lungime și aruncați semințele și membranele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei RoșuArdei Roșu
SosSos
SemințeSemințe
3
Așezați jumătățile de ardei, cu pielea în sus, pe o foaie de copt căptușită cu folie; aplatizați cu mâna. Se fierbe timp de 8 minute sau până se înnegrește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
4
Așezați într-o pungă de hârtie; pliați pentru a închide bine.
5
Lăsați să stea 10 minute. Se curăță și se toacă.
6
Reduceți temperatura cuptorului la 42
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Încălziți o tigaie mare la foc mediu. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Adăugați roșii și usturoi; gatiti 4 minute sau pana cand usturoiul se rumeneste usor, amestecand frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
TomateTomate
9
Adăugați ardei gras roșu și bulion; acoperiți și gătiți 10 minute, amestecând ocazional. Se amestecă nucile și pâinea; gatiti 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei RoșuArdei Roșu
PâinePâine
BulionBulion
NuciNuci
10
Transferați amestecul într-un robot de bucătărie sau blender; adăugați 1/4 linguriță de piper negru. Procesați până se omogenizează; transferați într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper NegruPiper Negru
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
11
Pentru a pregăti tapenada, puneți măsline, 1/4 cană de pătrunjel și următoarele 3 ingrediente (prin 1/4 linguriță de piper negru) într-un robot de bucătărie. Procesați până se toacă fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper NegruPiper Negru
Tapenada De Masline, ImpartitaTapenada De Masline, Impartita
PătrunjelPătrunjel
MăslineMăsline
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
12
Transferați într-un castron.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
13
Înveliți un vas de copt din sticlă sau ceramică de 1 1/2 litru cu spray de gătit. Puneți jumătate din sosul romesco în vasul pregătit și acoperiți cu 3/4 cană de brânză. Tapenadă Dollop peste brânză. Puneți sosul romesco rămas peste tapenadă și acoperiți cu restul de 1/2 cană de brânză feta mărunțită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Brânză FetaBrânză Feta
SosSos
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
Pui BroilerPui Broiler
14
Coaceți la 425 timp de 20 de minute sau până când se încălzește bine.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
15
Scoateți vasul din cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
16
Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pui BroilerPui Broiler
17
Se fierbe 3 minute sau până se rumenesc.
18
Se presara cu 2 linguri patrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel
DificultateExpert
Gata În1 h, 12 m.
Porții12
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista