Feta Frittata
Feta Frittata ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru 3,95 USD per porție, această rețetă acoperă 40% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 678 de calorii, 23 g de proteine și 56 g de grăsimi. Această rețetă servește 2. 4 persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de minute. Această rețetă de la Taste of Home necesită avocado, roșii prune, ouă și smântână. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 84%. Acest scor este grozav. Frittata cu feta și conopidă, broccoli și feta frittata și frittata de miel și feta sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Încălzește un 6 inchi. tigaie antiaderentă acoperită cu spray de gătit la foc mediu.
Se caleste ceapa si usturoiul pana se inmoaie.
Bateți ouăle, înlocuitorul de ou și 3 linguri de brânză feta.
Adăugați amestecul de ouă în tigaie (amestecul trebuie să se fixeze imediat pe margini). Acoperiți și gătiți timp de 4-6 minute sau până aproape se fixează.
Se presară roșii și brânză feta rămasă. Acoperiți și gătiți încă 2-3 minute sau până când ouăle sunt complet întărite.
Se lasa sa stea 5 minute.
Tăiați în jumătate; se serveste cu avocado si smantana.
Vin recomandat: Vin Spumant
Vinul spumant este alegerile mele de top pentru Frittata. Chiar dacă nu faci mimoze, vinul spumant este grozav cu ouă din două motive. În primul rând, dacă mănânci ouă devreme, vinul spumant are mai puțin alcool. În al doilea rând, curăță palatul, ceea ce este important, deoarece se știe că gălbenușul acoperă palatul. Perrier-Jouet Grand Brut cu un rating de 4,3 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 57 de dolari pe sticlă.
Perrier-Jouet Grand Brut
Prospețimea și vivacitatea izbitoare a aromelor florale și fructate (fructe galbene și fructe proaspete) prind rădăcini, înainte de a lăsa loc unor note subtile de vanilie și unt, dând vinului un caracter fructat și consistent. Notele de prune cireșe, lămâie și portocală bergamotă apar mai întâi, apoi fac loc florilor pomilor fructiferi, precum teiul și caprifoiul. Acestea sunt urmate de note de unt, prajituri madeleine si zahar vanilat. Note persistente de grapefruit, piersici albe, pere verzi, meri si alune verzi completeaza gustul.