Fenicul răsucit și grisine de sare grosieră
Fenicul răsucite și Grisinele de sare grosieră ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Pentru 29 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 12 porții cu 189 calorii, 6g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Dacă aveți drojdie, sare, sare kosher și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Încercați Twisted Pizza Breadsticks, Cheesy Răsucite Breadsticks, și Oțet-Sare Grosieră Cartofi Prăjiți Chipotle pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se dizolvă zahărul și drojdia în laptele cald într-un castron; lăsați să stea 5 minute. Se amestecă uleiul de măsline.
Lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Combinați 2 1/2 căni de făină, făină de porumb și sare într-un castron mare.
Adăugați amestecul de drojdie; se amestecă până se formează un aluat moale. Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată. Frământați până se omogenizează și elastic (aproximativ 10 minute); adăugați suficientă făină rămasă, câte 1 lingură, pentru a preveni lipirea aluatului de mâini (aluatul se va simți lipicios).
Așezați aluatul într-un castron mare acoperit cu spray de gătit, întorcându-l pentru a acoperi. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald (85), fără curenți de aer, 1 oră sau până la dublarea dimensiunii. (Apăsați ușor două degete în aluat. Dacă rămâne indentarea, aluatul a crescut suficient.)
Tapetați 2 foi de copt cu hârtie pergament. Puneți aluatul în jos; întoarceți-vă pe o suprafață ușor făinată. Împărțiți aluatul în 24 de porții egale. Lucrând cu 1 porție la un moment dat (acoperiți porțiunile rămase pentru a preveni uscarea), modelați fiecare porție într-o frânghie de 9 inci. Răsuciți două frânghii împreună; prindeți capetele pentru a sigila.
Așezați pe foi de copt pregătite. Repetați cu aluatul rămas. Acoperiți aluatul și lăsați să crească 30 de minute sau până la dublarea dimensiunii.
Preîncălziți cuptorul la 42
Combinați apa și albușul de ou într-un castron mic.
Combinați semințele de fenicul și sarea kosher într-un alt castron.
Ungeți grisinele cu amestec de albuș de ou și presărați uniform cu amestec de semințe de fenicul.
Coaceți la 425 timp de 15 minute sau până când este umflat și ușor auriu. Se răcește pe o grătar înainte de servire.