Fenicul ras cu portocale de sânge, Pecorino și rodii
Fenicul ras cu portocale de sânge, Pecorino și rodii ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 284 calorii, 10g de proteine, și 22g de grăsime. Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană servește 4 și costă $1.18 pe portie. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Mergeți la magazin și ridicați sare, ulei de măsline extravirgin, pecorino și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este bun. Încercați Salată de fenicul ras cu portocale și Pecorino, Salată Mixtă De Sfeclă Pentru Copii Cu Portocale De Sânge, Fenicul Ras Și Ch, și Salată De Fenicul Ras, Portocale Și Pecorino pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Folosind o mandolină sau alt feliator de legume, radeți feniculul transversal în felii groase de 1/3 inch.
Așezați într-un castron și aruncați cu sucul de lămâie și uleiul de măsline.
Adăugați segmentele de portocale de sânge, semințele de rodie și frunzele de fenicul și aruncați ușor pentru a amesteca. Se condimentează cu sare și piper.
Aranjați salata de fenicul pe patru farfurii individuale. Radeți pecorino în cioburi lungi peste fiecare farfurie și serviți.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;