Fenicul prăjit cu mărar și lămâie
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați fenicul prăjit cu mărar și lămâie. Această rețetă fără gluten, primară și întreagă 30 servește 4 și costă 84 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 118 calorii. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de ulei de măsline, sare kosher, mărar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Supă de orz cu verdeață, fenicul, lămâie și mărar, Somon prăjit cu lămâie și mărar, și Păstrăv Prăjit Cu Mărar Și Lămâie.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Tăiați fiecare bec în jumătate pe lungime.
Îndepărtați cea mai mare parte a miezului folosind un cuțit ascuțit.
Tăiați fiecare bec pe jumătate pe lungime în sferturi.
Combinați fenicul, 1 lingură de ulei, 1/4 linguriță de sare, 1/4 linguriță de mărar și piper într-o tigaie mică; aruncați bine pentru a acoperi. Acoperiți și coaceți la 375 timp de 20 de minute sau până când sunt aproape fragede.
Descoperiți fenicul; coaceți încă 20 de minute sau până se rumenesc ușor și se înmoaie, întorcându-se ocazional.
Puneți fenicul într-un castron mare.
Adăugați restul de 1 1/2 lingurițe ulei, restul de 1/4 linguriță sare, restul de 1/4 linguriță mărar și suc; aruncați ușor pentru a combina.