Fenicul Murat rapid cu portocală
Fenicul Murat rapid cu portocală ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 165 calorii. Această rețetă servește 2 și costă 1,79 USD pe porție. 125 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 24 ore. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Mergeți la magazin și ridicați oțet de mere, sare kosher, bulbi de fenicul și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este super. Încercați Fenicul Murat, Fenicul Murat Ume, și Creveți murați cu fenicul pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Spălați bulbii de fenicul și îndepărtați tulpinile. Feliați în jumătate și tăiați miezul dur.
Feliați hârtie-subțire pe o mandolină.
Presărați sare kosher peste fenicul ras și aruncați pentru a combina.
Lăsați feniculul să stea cel puțin o oră.
Când timpul a trecut, turnați fenicul într-o strecurătoare și strângeți pentru a îndepărta lichidul care a fost produs în timp ce stătea cu sarea.
Întoarceți feniculul în castron și aruncați cu felii de portocale și piper negru.
Împachetați fenicul și portocala într-un borcan de litru și acoperiți cu oțetul de mere.
Folosiți un bețișor sau capătul unei linguri de lemn pentru a pune oțetul în fenicul.
Puneți borcanul în frigider și lăsați să stea cel puțin 24 de ore înainte de a mânca.
Această murătură rapidă va păstra cel puțin 2-3 săptămâni la frigider.