Fenicul fiert și cartofi

Fenicul fiert și cartofi
Fenicul fiert și cartofii sunt un fără gluten, întreg 30 și vegan garnitură. Această rețetă face 4 porții cu 202 calorii, 3G de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru 59 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Un amestec de ceapă, bulb de fenicul, cartofi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Fenicul fiert cu roșii și cartofi, Cod fiert cu fenicul, cartofi & Littlenecks, și Umăr De Miel Fiert Cu Cartofi Și Fenicul.

Instrucțiuni

1
Tăiați suficiente frunze de fenicul pentru a măsura 2 linguri, apoi tăiați și aruncați tulpinile din bulb. Sfertul becului pe lungime și miez, apoi tăiați pe lungime în felii groase de 1/4 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
2
Gatiti fenicul, ceapa, piperul si 1/2 lingurita de sare in ulei intr-o tigaie grea de 12 inci la foc moderat, acoperita, amestecand ocazional, pana cand ceapa se inmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Între timp, tăiați cartofii transversal în felii groase de 1/4 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
4
Adăugați cartofii și restul de 1/2 linguriță de sare în amestecul de fenicul și gătiți, neacoperit, amestecând frecvent, 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
5
Adăugați apă și gătiți, acoperit, amestecând o dată, până când cartofii sunt fragede, încă 10 până la 12 minute. Se amestecă frunzele de fenicul înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon
DificultateNormal
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista