Fenicul fiert și cartofi
Fenicul fiert și cartofii sunt un fără gluten, întreg 30 și vegan garnitură. Această rețetă face 4 porții cu 202 calorii, 3G de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru 59 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Un amestec de ceapă, bulb de fenicul, cartofi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Fenicul fiert cu roșii și cartofi, Cod fiert cu fenicul, cartofi & Littlenecks, și Umăr De Miel Fiert Cu Cartofi Și Fenicul.
Instrucțiuni
Tăiați suficiente frunze de fenicul pentru a măsura 2 linguri, apoi tăiați și aruncați tulpinile din bulb. Sfertul becului pe lungime și miez, apoi tăiați pe lungime în felii groase de 1/4 inch.
Gatiti fenicul, ceapa, piperul si 1/2 lingurita de sare in ulei intr-o tigaie grea de 12 inci la foc moderat, acoperita, amestecand ocazional, pana cand ceapa se inmoaie, aproximativ 5 minute.
Între timp, tăiați cartofii transversal în felii groase de 1/4 inch.
Adăugați cartofii și restul de 1/2 linguriță de sare în amestecul de fenicul și gătiți, neacoperit, amestecând frecvent, 3 minute.
Adăugați apă și gătiți, acoperit, amestecând o dată, până când cartofii sunt fragede, încă 10 până la 12 minute. Se amestecă frunzele de fenicul înainte de servire.