Fenicul cu migdale, struguri, măsline, smochine uscate și brânză

Fenicul cu migdale, struguri, măsline, smochine uscate și brânză ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 536 calorii, 18g de proteine, și 40g de grăsime. Această rețetă fără gluten și primară servește 4 și costă $2.17 pe portie. Mergeți la magazin și ridicați struguri, piper, fenicul și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Măsline marinate cu roșii uscate la soare și fenicul, Salată De Spanac Cu Brânză De Capră, Migdale Și Struguri Negri, și Verdeață Mesclun cu smochine uscate și brânză de capră.
Instrucțiuni
. Într-un castron de dimensiuni medii, aruncați împreună feniculul, strugurii, măslinele și smochinele.
Stropiți în uleiul de măsline (și/sau uleiul de migdale prăjite) și sucul de lămâie și aruncați până când totul este ușor, dar bine acoperit.
Se presară ușor cu sare și piper și se aruncă din nou. Gustați pentru a regla sucul de lămâie, apoi acoperiți și refrigerați până la servire (dar nu mai mult de aproximativ 1 oră).
. Chiar înainte de servire, stropiți mai mult suc proaspăt de lămâie după gust (aproximativ 1 lingură este gustul meu) și presărați migdalele și așchii de brânză. Aruncați repede, dar bine și serviți imediat.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;