Rețeta se pot face felii de agrișă și alune în aproximativ 1 oră și 15 minute. Această rețetă vegetariană lacto ovo servește 16 și costă 77 cenți pe porție. Acest hor d ' oeuvre are 377 calorii, 6g de proteine, și 19g de grăsime pe porție. 229 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ouă, produse de patiserie scurtă, zahăr tos și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 26%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare sunt Gooseberry Fool, Gooseberry gems, și Plăcintă Cu Agrișe I.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 200C / 180C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Ungeți baza și părțile laterale ale unei cutii adânci de 20 x 30 cm. Desfaceți foaia de patiserie și folosiți-o pentru a alinia cositorul, apăsând în bază și laturi. Tapetați cu pergament de copt și fasole de copt, apoi coaceți orb timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, Opționale
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Scoateți hârtia și fasolea, apoi coaceți încă 5 minute. Reduceți cuptorul la 180C / 160C ventilator / gaz
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Între timp, puneți agrișele într-o tigaie cu cordialul de flori de soc, dacă folosiți, și 3 lingurițe de apă. Dacă nu utilizați cordial, utilizați 6 linguri de apă. Acoperiți și gătiți timp de 5 minute până când boabele încep să se descompună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Agrișe
Flori De Soc
Fistic Tocat Decojit Prajit Si Sarat
Cordial
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Se amestecă făina de porumb și zahărul împreună, apoi se adaugă la amestecul de agrișe și se amestecă continuu până se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Agrișe
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
Suc De Lămâie, Opțional
6
Se întinde uniform peste patiserie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
7
Puneți toate ingredientele pentru burete într-un castron mare și bateți cu un tel electric până se omogenizează.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Se întinde uniform peste amestecul de agrișe și se coace timp de 25 de minute până devine auriu și ferm la atingere. Se răcește în cutie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Agrișe
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
9
Pentru a decora, amestecați zahărul glazurat cu cordialul sau apa pentru a face o glazură netedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe Galben
Cordial
2 Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
10
Stropiți peste tort și împrăștiați peste nuci. Se lasă până se fixează, apoi se taie în degete.