Fava și fasole galbenă cu Radicchio, brânză de capră și vinetă portocalie de anason

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Favan și fasole galbenă cu Radicchio, brânză de capră și vinaigretă de portocale de anason. Această rețetă servește 4 și costă 1,91 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 367 calorii, 13g de proteine, și 21g de grăsime pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână anason stelat, portocală, oțet de sherry și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Cu o lingură scor de 60%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Cartofi noi și dovlecei la grătar cu Radicchio, brânză de capră și vinetă de sherry îmbătrânită, Salată de portocale mandarine și brânză de capră cu vinetă de tarhon, și Salată de fructe de vară cu nuci prăjite, brânză de capră și vinetă portocalie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a face vinaigreta: într-un castron, amestecați împreună șalota și coaja de portocală.
Adăugați sucul de portocale, mierea, oțetul, anasonul stelat și Sambuca. Bateți încet uleiul de măsline pentru a emulsiona. Condimentează după gust cu sare și piper.
Dacă se utilizează în 3 sau 4 ore, se amestecă busuiocul și se dă la frigider timp de 3 până la 4 ore. În caz contrar, acoperiți și refrigerați până la 3 zile. Amestecați busuiocul în vinetă cu aproximativ o oră înainte de servire.
Pentru a face fasolea: într-o oală mare cu apă ușor sărată, albiți fasolea fava timp de 3 până la 6 minute sau până se înmoaie.
Scurgeți și scufundați imediat în apă rece ca gheața.
Scurgeți din nou. Uscați pe prosoape de hârtie.
Într-o altă oală mare cu apă ușor sărată, albiți fasolea galbenă timp de 2 până la 3 minute sau până se înmoaie.
Scurgeți și scufundați imediat în apă rece ca gheața.
Scurgeți din nou. Uscați pe prosoape de hârtie.
Într-un castron mare, aruncați împreună radicchio, fava și fasolea galbenă.
Adăugați cât mai multă vinaigretă după cum este necesar (probabil aproximativ 1 cană) și condimentați după gust cu sare și piper. Rezervați vinaigreta rămasă pentru o utilizare ulterioară.
Împărțiți salata în 4 farfurii de servire. Completați fiecare porție cu brânză de capră și serviți imediat.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;