Fasolea cu aragaz lent a lui Pammy

Fasolea cu aragaz lent a lui Pammy este o fără gluten și fără lactate rețetă cu 10 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 33g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 483 calorii. Pentru 83 cenți pe porție, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca un fel principal ieftin. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 14 ore și 15 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de ulei de măsline, apă, pudră de ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular remarcabil de 92%. Rețete similare sunt Fasole cu aragaz lent pentru congelator aka fasole prăjită fără reîncărcare, Fasole roșie și orez cu aragaz lent, și Fasole Neagră Cu Aragaz Lent.
Instrucțiuni
Spălați și culegeți fasolea, apoi puneți-le într-un castron mare. Umpleți vasul cu apă rece și înmuiați fasolea timp de 6 până la 8 ore.
Scurgeți și clătiți fasolea, apoi puneți-o într-un aragaz lent.
Se toarnă 8 căni de apă. Se amestecă ceapa, praful de usturoi, praful de ceapă, piperul negru și frunzele de dafin.
Așezați piciorul de curcan în aragaz, acoperiți și gătiți la setare scăzută timp de 6 ore. Se amestecă uleiul de măsline și se adaugă mai multă apă dacă fasolea începe să se usuce; gatiti pana cand fasolea este foarte frageda, inca 2 ore.