Fasole verde și cartofi roșii

Fasole verde și cartofi roșii
Fasole verde și cartofi roșii este un fără gluten, fără lactate și întreg 30 garnitură. Această rețetă servește 8. O porție conține 198 calorii, 12g de proteine, și 6g de grăsime. Pentru $1.87 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână frunze de dafin, cartofi, șuncă și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este destul de bun. Încercați Fripturi prăjite și sos de boabe de piper verde cu cartofi prăjiți și fasole verde, Carne de porc în aluniță verde cu cartofi, Chayotes și fasole verde, și Fasole verde și cartofi noi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți cârligele de șuncă și bulionul de pui la fiert într-un cuptor olandez mare; reduceți focul la minim și fierbeți aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De PuiSupă De Pui
Ham HockHam Hock
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
2
Adăugați fasole verde și următoarele 4 ingrediente; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți aproximativ 30 de minute sau până când fasolea și cartofii sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole VerdeFasole Verde
CartofiCartofi
FasoleFasole
3
Se presară cu piper proaspăt măcinat, dacă se dorește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru MăcinatPiper Negru Măcinat
4
Se adaugă sare după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SareSare

Echipamente

DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate16
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista