Fasole verde în sos de roșii Cherry

Fasole verde în sos de roșii Cherry
Fasolea verde în sos de roșii Cherry este o fără gluten, primar și întreg 30 sos. Această rețetă servește 10. Pentru $1.27 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 142 calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, sare, căței de usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Încercați Salata de fasole verde, porumb și roșii Cherry a lui Jeanne, Fasole verde cu sos de roșii, și Fasole verde și cartofi în sos de roșii gros pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Adăugați fasolea verde și gătiți la foc mare până când este crocantă, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Gata Tăiată, Disponibilă în Departamentul De Produse, înjumătățită într-un Unghi TransversalFasole Verde Gata Tăiată, Disponibilă în Departamentul De Produse, înjumătățită într-un Unghi Transversal
3
Se scurge bine.
4
Între timp, într-o tigaie mare și adâncă, încălziți uleiul de măsline până când strălucește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Adăugați usturoiul și ardeiul roșu zdrobit și gătiți la foc moderat până la parfum, aproximativ 20 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
6
Adăugați roșiile, acoperiți și gătiți până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
7
Se adaugă fasolea verde, se condimentează cu sare și se fierbe la foc moderat până se înmoaie, 4 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Gata Tăiată, Disponibilă în Departamentul De Produse, înjumătățită într-un Unghi TransversalFasole Verde Gata Tăiată, Disponibilă în Departamentul De Produse, înjumătățită într-un Unghi Transversal
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
8
Serviți fasolea caldă sau la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții10
Scor De Sănătate23
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista