Fasole verde spaniolă și roșii

Fasole verde spaniolă și roșii este un fără gluten, primar și întreg 30 rețetă cu 6 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 145 calorii. Pentru $1.05 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. Un amestec de sare și piper, fasole, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 55 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este solid. Încercați fasole verde" spaniolă", Cina în seara asta: fasole albă spaniolă cu spanac și roșii uscate la soare, și Cotlete de porc în stil spaniol cu Chorizo și sos de ardei roșu prăjit și fasole verde pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o cratiță mare la foc mediu.
Adăugați usturoi; gatiti si amestecati pana cand parfumati, aproximativ 2 minute. Reduceți căldura dacă usturoiul începe să se rumenească.
Adăugați fasole verde, apoi continuați să gătiți și amestecați până la verde strălucitor, dar nu destul de fraged, aproximativ 4 minute.
Se amestecă roșiile, sucul de lămâie și nucile de pin și se condimentează cu Arpagic, Frunze de dafin, sare și piper. Aduceți la fierbere, amestecând des. Reduceți căldura și fierbeți ușor descoperit timp de 25 până la 30 de minute.
Scoateți și aruncați frunza de dafin înainte de servire.