Fasole verde sote cu soia, șalotă, ghimbir, usturoi și Chile

Fasolea verde sotată cu soia, șalotă, ghimbir, usturoi și Chile necesită aproximativ 20 minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 77 calorii, 2G de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Pentru 52 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. Mergeți la magazin și ridicați ghimbir, șalotă, sos de soia și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 50%, ceea ce e bine. Încercați Fasole verde cu șalotă crocantă, Chile și mentă, Crupe de porumb mămăligă cu fasole verde, Cremini și șalotă, și Fasole verde saut și varză de Bruxelles cu Chile și mentă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Pregătiți garnitura de scallion: tăiați fin scallions pe un unghi și aruncați - le într-un castron mare cu gheață și apă-acest lucru va face ca firele de scallion să se îndoaie frumos, astfel încât să arate ca panglici. Pune deoparte.
Spălați fasolea verde sub apă curentă rece.
Tăiați capetele rădăcinii și aruncați-le. Aduceți o oală mare cu apă sărată la fierbere la foc mediu-mare.
Adăugați fasolea și blanch până la verde strălucitor, aproximativ 2 minute. Șocați în apă cu gheață, apoi scurgeți-o într-o strecurătoare.
Încălziți un wok mare la foc mare.
Adăugați uleiul de arahide, apoi adăugați șalotele, usturoiul, ghimbirul și chile. Se amestecă amestecul în jur, astfel încât să se prăjească în ulei și să devină parfumat, aproximativ 30 de secunde.
Adăugați fasolea verde și aruncați de câteva ori pentru a acoperi totul uniform.
Se sotează câteva minute, astfel încât fasolea să obțină puțină caramelizare.
Adăugați sosul de soia și gătiți încă 1 până la 2 minute; fasolea ar trebui să fie în continuare frumoasă și crocantă.
Transferați într-un platou mare și garnisiți cu bucle scallion scurse.