Fasole Verde Sichuan
Fasolea verde Sichuan ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 53 calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime per portie. Pentru 37 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, ceapă, piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Fasole Verde În Stil Sichuan Fierbinte, Hoisin-Cotlet De Porc Glazurat Cu Fasole Verde Sichuan, și Fasole Sichuan prăjită la uscat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti fasolea in apa clocotita 2 minute sau pana cand este crocanta.
Scurgeți și clătiți sub apă curgătoare rece; scurgere. Fasolea se usucă complet cu prosoape de hârtie.
Încălziți un wok de 14 inci la foc mare.
Adăugați 1 1/2 lingurițe de ulei în wok, învârtindu-se pentru a acoperi.
Adăugați fasole verde în wok; se amestecă 3 minute sau până se rumenesc. Puneți fasolea verde într-un castron.
Adăugați restul de 1 1/2 lingurițe de ulei în wok, învârtindu-se pentru a acoperi.
Adăugați șobolani, usturoi, ghimbir și piper roșu zdrobit; se amestecă 15 secunde sau doar până când usturoiul începe să se rumenească. Întoarceți fasolea verde la wok.
Adăugați oțet, sos de soia și sare în wok; aruncați pentru a combina.