Fasole verde proaspătă, fenicul și brânză Feta

Fasole verde proaspătă, fenicul și brânză Feta este un fără gluten, primar și vegetarian rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 16g de grăsime, și un total de 198 calorii. Pentru 99 cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de bulb de fenicul, sare și piper, frunze de busuioc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Funcționează bine ca o garnitură ieftină. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 16 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Fasole verde în stil grecesc cu roșii și brânză Feta, Salată de paste de pui cu fasole verde, roșii și brânză Feta, și Fasole Flageolet cu fenicul proaspăt.
Instrucțiuni
Umpleți o cratiță pe jumătate plină cu apă și aduceți la fierbere.
Adăugați fasolea verde și feliile de fenicul; gatiti pana abia incepeti sa deveniti fragede, aproximativ 4 minute.
Se toarnă într-o strecurătoare pentru a se scurge și a alerga sub apă rece pentru a opri procesul de gătit.
Întoarceți tigaia goală în aragaz și puneți focul la mediu.
Se toarnă uleiul de măsline și se lasă să se încălzească un minut. Întoarceți fasolea verde și feniculul în tigaie. Se condimentează cu busuioc, sare și piper; gatiti si amestecati pana se acopera si se incalzeste.
Transferați într-un vas de servit și aruncați cu brânză feta.