Fasole verde japoneză cu carne de vită
Fasolea verde japoneză cu carne de vită ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. Pentru $1.7 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 374 calorii, 23g de proteine, și 23g de grăsime fiecare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării japoneze. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap dieta. Dacă aveți la îndemână fasole, carne de vită măcinată, apă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până apa ai putea urma acest curs principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este solid. Încercați Fasole Verde Arabă Cu Carne De Vită, Carne de vită glazurată cu soia și fasole verde, și Carne de vită cu fasole verde pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare la foc mediu, gătiți carnea de vită măcinată până se rumenesc uniform; scurgeți excesul de grăsime.
Se amestecă fasolea verde și aproximativ 1 cană de apă. Acoperiți și gătiți până când fasolea este fragedă, 15 până la 20 de minute.
Se condimentează cu îndulcitor granulat SPLENDA XV și sos de soia și se gătește neacoperit timp de 5 minute.