Fasole verde cu unt Miso

Fasole verde cu unt Miso
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 30g de grăsime, și un total de 360 calorii. Dacă $1.65 pe portie se încadrează în bugetul dvs., fasole verde cu unt Miso ar putea fi un extraordinar fără gluten și vegetarian rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 2. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți piper, semințe de susan, ulei vegetal și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Fasole Verde Cu Unt Miso, Fasole verde saut cu unt Miso, și Fasole Verde Miso pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gatiti 1/2 kilogram de fasole verde taiata intr-o oala mare cu apa sarata clocotita pana cand este crocanta, 2-3 minute; scurgere.
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Transferla un castron de apă cu gheață să se răcească;scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Bateți 2 linguri plus2 lingurițe temperatura camereiunt nesărat cu 2 lingurițemiso într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
4
Încălziți2 linguri ulei vegetal într-o tigaie mare la căldură medie-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei VegetalUlei Vegetal
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Adăugați fasole; condimentați cu sare kosher și piper negru proaspăt măcinat. Tosso haina. Se amestecă 2 lingurițe tocatehallot și 1 usturoi tocatdragoste; gatiti 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper NegruPiper Negru
Sare KosherSare Kosher
FasoleFasole
6
Adăugați1 / 4 cană de sake; gatiti pana aproapevaporat, 1-2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos Japonez De SusanSos Japonez De Susan
7
Adăugați 1/4 cană bulion de legumesau apă; gatiti pana sosulse ingroasa si se reduce la jumatate,aproximativ 1 minut. Reduceți căldura la mediu; adăugați unt miso și amestecați până se formează un sos cremos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
ApăApă
MisoMiso
8
Garnisiți cu semințe de Sesam, dacă doriți.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate11
Revista