Fasole verde cu unt Miso
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 30g de grăsime, și un total de 360 calorii. Dacă $1.65 pe portie se încadrează în bugetul dvs., fasole verde cu unt Miso ar putea fi un extraordinar fără gluten și vegetarian rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 2. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți piper, semințe de susan, ulei vegetal și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Fasole Verde Cu Unt Miso, Fasole verde saut cu unt Miso, și Fasole Verde Miso pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti 1/2 kilogram de fasole verde taiata intr-o oala mare cu apa sarata clocotita pana cand este crocanta, 2-3 minute; scurgere.
Transferla un castron de apă cu gheață să se răcească;scurgere.
Bateți 2 linguri plus2 lingurițe temperatura camereiunt nesărat cu 2 lingurițemiso într-un castron mic.
Încălziți2 linguri ulei vegetal într-o tigaie mare la căldură medie-mare.
Adăugați fasole; condimentați cu sare kosher și piper negru proaspăt măcinat. Tosso haina. Se amestecă 2 lingurițe tocatehallot și 1 usturoi tocatdragoste; gatiti 1 minut.
Adăugați1 / 4 cană de sake; gatiti pana aproapevaporat, 1-2 minute.
Adăugați 1/4 cană bulion de legumesau apă; gatiti pana sosulse ingroasa si se reduce la jumatate,aproximativ 1 minut. Reduceți căldura la mediu; adăugați unt miso și amestecați până se formează un sos cremos.
Garnisiți cu semințe de Sesam, dacă doriți.