Fasole verde cu unt brun de migdale și lămâie
Fasolea verde cu unt brun de migdale și lămâie ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară, prietenoasă cu fodmap și vegetariană are 187 calorii, 4G de proteine, și 16g de grăsime pe porție. Pentru 67 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați migdale prăjite, fasole, sare kosher și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Meyer Unt De Lămâie Și Fasole Verde De Migdale, Cartofi, Fasole Verde Și Porumb În Sos De Unt Brun De Lămâie, și Fasole Verde Cu Unt Brun pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă sărată.
Adăugați fasolea verde și gătiți până se înmoaie, 4 până la 6 minute.
Se scurge și se transferă într-un bol de servire.Între timp, rumenim untul: topim untul într-o tigaie sau o cratiță mică la foc mediu. Rotiți sau amestecați untul cu o lingură de lemn pe măsură ce începe să spumeze și să pulverizeze.
Scoateți untul de pe foc imediat ce începe să se rumenească și miroase a nucă, aproximativ 1 minut..
Adăugați sucul de lămâie, migdalele și sarea. Rotiți tigaia la foc încă 30 de secunde pentru a prăji migdalele. Puneți amestecul peste fasolea verde.