Fasole verde cu sos Hollandaise
Fasolea verde cu sos Hollandaise ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 14g de grăsime, și un total de 149 calorii. Această rețetă fără gluten, primară, prietenoasă cu fodmap și vegetariană servește 8 și costă 46 de cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați unt, haricots verts, piper măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Încercați Fripturi arse și sos de boabe de piper verde cu cartofi prăjiți și fasole verde, fasole verde cu fasole neagră fermentată ~ aka fasole verde murdară, și Fasole verde în sos de muștar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți untul într-o cratiță mică la foc mediu; reduceți focul la minim și păstrați-l cald. Procesați gălbenușurile de ou, următoarele 3 Ingrediente, 1 lingură. apă și, dacă se dorește, sos fierbinte într-un blender sau robot de bucătărie 2 până la 3 minute sau până la palid și pufos. Cu blenderul care rulează, adăugați untul topit într-un flux lent, procesând până la neted.