Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați fasolea verde cu roșii înăbușite și condimente. Această rețetă face 4 porții cu 104 calorii, 4G de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru 88 cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de roșii, ulei de măsline, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Roșii verzi cu condimente indiene, Fasole Verde Înăbușită, și Fasole uriașă de Lima cu roșii înăbușite și Pesto de Oregano.
Instrucțiuni
1
Încălziți o tigaie la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Adăugați ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
3
Adăugați ceapa și fasolea verde; gatiti 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde
Ceapă
4
Se amestecă chimenul, maghiranul, ienibaharul și usturoiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ienibahar
Maghiran
Usturoi
Chimen
5
Adăugați roșii și apă; gatiti 9 minute. Se amestecă sare kosher și piper.