Fasole verde cu roșii înăbușite și condimente

Fasole verde cu roșii înăbușite și condimente
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați fasolea verde cu roșii înăbușite și condimente. Această rețetă face 4 porții cu 104 calorii, 4G de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru 88 cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de roșii, ulei de măsline, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Roșii verzi cu condimente indiene, Fasole Verde Înăbușită, și Fasole uriașă de Lima cu roșii înăbușite și Pesto de Oregano.

Instrucțiuni

1
Încălziți o tigaie la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
3
Adăugați ceapa și fasolea verde; gatiti 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole VerdeFasole Verde
CeapăCeapă
4
Se amestecă chimenul, maghiranul, ienibaharul și usturoiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
IenibaharIenibahar
MaghiranMaghiran
UsturoiUsturoi
ChimenChimen
5
Adăugați roșii și apă; gatiti 9 minute. Se amestecă sare kosher și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
TomateTomate
ApăApă

Echipamente

DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate31
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista