Fasole verde cu migdale și cimbru

Fasole verde cu migdale și cimbru
Fasolea verde cu migdale și cimbru ar putea fi doar fără gluten, lacto ovo vegetarian și primar rețeta pe care ai căutat-o. Această rețetă servește 8 și costă 64 de cenți pe porție. O porție conține 115 calorii, 3G de proteine, și 8g de grăsime. 1562 de oameni au încercat și le-a plăcut această rețetă. Această rețetă de la Simply Recipes necesită fasole verde, unt, migdale tăiate și sare de usturoi. Funcționează cel mai bine ca garnitură și se face în aproximativ 30 minute. Cu o lingură scor de 0%, acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Fasole verde cimbru cu migdale, Fasole Verde Cu Migdale, și Fasole verde cu migdale pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Fierbeți fasolea verde: gătiți fasolea verde într-o oală mare cu apă sărată clocotită (1 1/2 lingurițe de sare pentru fiecare litru de apă) până când este doar crocantă, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole VerdeFasole Verde
1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
1
Scurgeți fasolea și transferați-le într-un castron mare cu apă cu gheață, răcindu-le complet. (Apa cu gheață va șoca fasolea într-o culoare verde vibrantă.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)
Otet De Mere Sau Sos Iute, Pentru ServireOtet De Mere Sau Sos Iute, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
2
Scurgeți bine fasolea. În acest moment puteți face fasole o zi înainte și se păstrează în frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Otet De Mere Sau Sos Iute, Pentru ServireOtet De Mere Sau Sos Iute, Pentru Servire
3
Alternativ, puteți fierbe fasolea timp de 5 minute și treceți direct la tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Otet De Mere Sau Sos Iute, Pentru ServireOtet De Mere Sau Sos Iute, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Saut fasole cu unt și cimbru: topiți untul într-o tigaie mare, grea, la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Biscuiti1-1/2 Cani De Biscuiti
Otet De Mere Sau Sos Iute, Pentru ServireOtet De Mere Sau Sos Iute, Pentru Servire
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
5
Bateți jumătate din cimbru proaspăt (1 lingură), muștarul Dijon și sarea de usturoi în unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel, Cu OsPulpă De Miel, Cu Os
Tăiat în Felii, 1)Tăiat în Felii, 1)
5 Până La 6 Felii De Brânză Mozzarella5 Până La 6 Felii De Brânză Mozzarella
1-1/2 Cani De Biscuiti1-1/2 Cani De Biscuiti
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
6
Adăugați fasolea în tigaie și aruncați până se încălzește, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Otet De Mere Sau Sos Iute, Pentru ServireOtet De Mere Sau Sos Iute, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
7
Transferați într-un castron de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
8
Se presară migdale prăjite și restul de 1 lingură de cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(23)(23)
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții8
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista