Fasole verde cu migdale și cimbru
Fasolea verde cu migdale și cimbru ar putea fi doar fără gluten, lacto ovo vegetarian și primar rețeta pe care ai căutat-o. Această rețetă servește 8 și costă 64 de cenți pe porție. O porție conține 115 calorii, 3G de proteine, și 8g de grăsime. 1562 de oameni au încercat și le-a plăcut această rețetă. Această rețetă de la Simply Recipes necesită fasole verde, unt, migdale tăiate și sare de usturoi. Funcționează cel mai bine ca garnitură și se face în aproximativ 30 minute. Cu o lingură scor de 0%, acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Fasole verde cimbru cu migdale, Fasole Verde Cu Migdale, și Fasole verde cu migdale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Fierbeți fasolea verde: gătiți fasolea verde într-o oală mare cu apă sărată clocotită (1 1/2 lingurițe de sare pentru fiecare litru de apă) până când este doar crocantă, aproximativ 5 minute.
Scurgeți fasolea și transferați-le într-un castron mare cu apă cu gheață, răcindu-le complet. (Apa cu gheață va șoca fasolea într-o culoare verde vibrantă.)
Scurgeți bine fasolea. În acest moment puteți face fasole o zi înainte și se păstrează în frigider.
Alternativ, puteți fierbe fasolea timp de 5 minute și treceți direct la tigaie.
Saut fasole cu unt și cimbru: topiți untul într-o tigaie mare, grea, la foc mediu.
Bateți jumătate din cimbru proaspăt (1 lingură), muștarul Dijon și sarea de usturoi în unt.
Adăugați fasolea în tigaie și aruncați până se încălzește, aproximativ 4 minute.
Transferați într-un castron de servire.
Se presară migdale prăjite și restul de 1 lingură de cimbru.